Tandarts Diessen

Tandarts Diessen? Tandartsengroep Goirle is een moderne tandartspraktijk die u graag helpt met de behandeling die u nodig heeft. U de best mogelijke mondzorg bieden, dat is in het kort de filosofie waar wij met onze praktijk voor staan.

Zoekt u een Tandarts Diessen? Tandartsengroep Goirle staat voor u klaar. Neem gerust contact op door te bellen naar 013 – 534 15 70.

Bereikbaarheid

De praktijk van Tandartsengroep Goirle bevindt zich in het noordoosten van Goirle, op ongeveer 11 km afstand vanaf het centrum van Diessen. Het is ongeveer 15 minuten rijden met de auto of ongeveer 35 minuten fietsen. 

Openbaar vervoer

Komt u naar de praktijk met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Bushalte Van Haestrechtstraat’. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 2 minuten lopen naar de praktijk. 

Nieuwe patiënten

Bent u nieuw bij Tandartsengroep Goirle? Dan kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen. Bij uw eerst bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd. Hierbij is het mogelijk dat er foto’s gemaakt worden om een beter beeld te kunnen krijgen van uw gebit. 

Heeft u nog geen tandarts in Diessen? Tandartsengroep Goirle neemt nieuwe patiënten aan! Neem gerust contact op voor uw eerste afspraak. 

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Dan kan zowel online via de contactpagina of door telefonisch contact op te nemen met onze receptioniste. 

Afspraak annuleren

Wilt u uw afspraak annuleren? Dit kunt u kosteloos doen door minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch contact op te nemen met Tandartsengroep Goirle. Wij zijn genoodzaakt de kosten in rekening te brengen indien u te laat bent met het annuleren van de afspraak. 

Voor afspraken op een maandag geldt dat deze uiterlijk op de vrijdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd kan worden. Voor afspraken op de dag na een feestdag geldt dat deze uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd kan worden.

Behandelingen

Om een mooi en gezond gebit te behouden is het belangrijk ten minste twee keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een controle. Onze tandartsen en mondhygiënisten staan voor u klaar om u te helpen met de behandeling die u nodig heeft.

Wilt u zich inschrijven voor een periodieke controle? Of bent u benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze behandelingen in het menu. Hier hebben wij onze behandelingen afzonderlijk beschreven.

Angst voor de tandarts

Wij hebben veel ervaring met angst voor de tandarts. Dit kunt u gerust met ons bespreken als u hier last van heeft. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in de praktijk. Daarom nemen wij graag ruim de tijd om u gerust te stellen en alles goed uit te leggen. Daarnaast kunnen wij de behandeling ook een stuk aangenamer maken. Denk hierbij aan muziek luisteren of een zalfje om het prikje van de verdoving niet te voelen. 

Bent u benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ hebben wij beschreven wat wij allemaal voor u kunnen doen om de behandeling aangenamer te maken.