Onze praktijk

Tandartsengroep Goirle is een moderne algemene tandartspraktijk. Wij beschikken over vier moderne behandelkamers. Alle aspecten van de tandheelkundige algemene praktijk worden hier beoefend.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Een essentieel onderdeel daarvan is de aandacht voor u als patiënt en voor preventie, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Hierbij is ook een belangrijke rol weggelegd voor onze preventieassistente.

Filosofie

U de best mogelijke mondzorg bieden – dat is in het kort de filosofie waar wij met onze praktijk voorstaan. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij we veel aandacht besteden aan duidelijke en eerlijke communicatie. Bij de behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Speciale behandelingen

Soms zijn er speciale behandelingen nodig zoals een tandvleesoperatie, een wortelpuntbehandeling, orthodontie of het plaatsen van een implantaat. Voor zulke behandelingen kunnen wij u binnen onze groep doorverwijzen naar een specialist op het desbetreffende gebied.